Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Printesa sub acoperire" by Connie Glynn ~ Book PDF Kindle ePub Free

Printesa sub acoperire

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Printesa sub acoperire
  • Author : Connie Glynn
  • Release Date : January 31, 2016
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 2516 KB

Description

„Tot ce mi-am dorit vreodatã a fost sã NU mai fiu prinþesã.“
ÃŽndrăgostită de basme, Lottie Pumpkin, o fată orfană dintr-un orășel de provincie, È™i-a dorit dintotdeauna să fie o prinÈ›esă bună È™i curajoasă, asemenea eroinelor din poveÈ™tile ei preferate. ÃŽn capătul celălalt al Europei, Ellie Wolf, prinÈ›esa rebelă a Maradovei, își împarte timpul între plictiseala vieÈ›ii de la palat È™i escapadele sub acoperire în lumea adolescenÈ›ilor obiÈ™nuiÈ›i. Atunci când destinul le aduce în aceeaÈ™i cameră la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase È™coli din Anglia, avantajele unui schimb de roluri par aproape de la sine înÈ›elese. Dar, pentru prinÈ›ese, lumea este un loc plin de primejdii, iar la adăpostul zidurilor seculare ale È™colii cineva le pândeÈ™te fiecare pas…
O poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin.
Connie Glynn s-a născut în Anglia în 1994 și a avut încă din copilărie o mare pasiune pentru povești, dictându-i mamei sale prima ei povestire la vârsta de șase ani. În timpul facultății a înființat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens în Marea Britanie, adunând în scurt timp aproape un milion de abonați. Prima parte a trilogiei Cronicile Rosewood, Prințesă sub acoperire este romanul ei de debut.


Free Download "Printesa sub acoperire" PDF ePub Kindle