Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Prismagalaxen 2 - Ökensafarin" by Ingrid Remvall " eBook PDF Kindle ePub Free

Prismagalaxen 2 - Ökensafarin

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Prismagalaxen 2 - Ökensafarin
  • Author : Ingrid Remvall
  • Release Date : January 27, 2014
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 3675 KB

Description

Äntligen Ă€r det sommar och dags för ett nytt Ă€ventyrslĂ€ger i Prismagalaxen – en ökensafari pĂ„ planeten Karech. Nova kan inte vĂ€nta tills hon fĂ„r trĂ€ffa sina vĂ€nner igen!
Men mystiska saker börjar hÀnda och Nova förstÄr att hon har större utmaningar framför sig Àn den farliga planeten och de svÄra uppdragen. NÀr bÄde hjÀlp och hot kommer frÄn ovÀntat hÄll, avslöjas hemligheter som överstiger Novas vildaste fantasier.
Ökensafarin Ă€r precis sĂ„ spĂ€nnande som man vill att en fortsĂ€ttning ska vara. För just nĂ€r Nova hoppats pĂ„ att fĂ„ tillbaka sitt vanliga liv förstĂ„r hon att problemen bara börjat. NĂ„gon Ă€r fortfarande ute efter silvertrĂ„darna …
Intervju med Ingrid Remvall
http://www.skanskan.se/article/20150111/HASSLEHOLM/150119955/-/skriva-for-barn-det-viktigaste-
Sagt om Prismagalaxen – Ökensafarin
“SkaparglĂ€dje formligen lyser mot lĂ€sarna genom sidorna – det tar inte lĂ„ng stund att upptĂ€cka hur otroligt roligt författarinnan mĂ„ste ha haft medan hon skrev den hĂ€r boken. Den Ă€r fylld till brĂ€dden av fantastiska varelser, vĂ€xter och underbar natur. Det Ă€r en hĂ€rligt, sprakande berĂ€ttelse som nĂ€stan till och med smakar av regnbĂ„gens alla fĂ€rger.”
catahya.net
Om författaren
KÀrleken till böckernas magiska vÀrld kom tidigt för Ingrid. Hon var en riktig bokslukare som barn och det Àr hon fortfarande! Snart började hon skriva sina egna berÀttelser och drömde om att bli författare. Men med Ären tog andra intressen vid och det blev studier i psykologi och kommunikation. Efter en inspirerande författarkurs började hon att skriva igen och resultatet blev ett fantasifullt rymdÀventyr.
Ingrid bor i skÄnska Lomma med tvÄ busiga söner och en inte fullt lika busig sambo. Hon arbetar som Art Director pÄ en kommunikationsbyrÄ.


Ebook Download "Prismagalaxen 2 - Ökensafarin" PDF ePub Kindle